ASSALAMUALAIKUM
SELAMAT DATANG. FOLLOW BLOG SAYA EH. HAVE FUN STALKING :)
haiqalrosli.blogspot.com: October 2012

Single back :(


Nothing much I wanna say right now. She (my ex) left me again,for the third (maybe fourth) time. LOL this is crazy. People always said why I keep hanging around with her. Simple answer -
because of love for sure
. But its okay,this is the last time. I hope I will not do this mistake again. She left me because of the same reason 'Study'. LOL She did used that reason when she left me for the first time. I hope you got 4 flats this sem and all sem in UTP. Because yeah you can! Thanks for the memories. I’m going to be ridiculously awesome after this.

Starting tomorrow actually.

This evening I’m driving to the city and chilling with some friends, doing the usual stuff. Cooking and eating a shitload of food while being generally lazy about everything. Tonight I’m going to spend some times with my friends so hopefully I’ll have some super-mega-awesome stories to tell you lovely people when I get back. Which reminds me, I never did tell you what happened last time I went out. Maybe that’s a good thing though, it got pretty A.O rather quickly ;] No one wants me to talk about my nakedness. Well, I hope!

So now I’m off to pack my bags and pray to Allah that I don’t get lost in my life / my friends and family will always be with me / keep me on the right path / I don’t do anything stupid in my life. You know, the normal stuff.

I hope the rest of your week is simply amazing and I’ll be seeing you lovely people on another time :]

Pesanan untuk yang putus cinta. Baca doa kat bawah ni ye,semoga Allah gantikan seseorang yg lebih baik untuk kita. Amin

Happy Birthday to me :)

Dah lama rasanya tak update blog ni. Dah lebih 3 bulan kut. Maklumlah busy study. Hehehe nak cerita pasal birthday kite la. Hari ni birthday kite tau. Taktau nak ckp apa sbnrnye,tp mmg happy sangat celebrate dgn org tersayang. Ni ha gambar dia. haha comel tak? comelkan dia? hehe
Pagi (13 Oktober 2012). Hari ni ada test Academic Writing. Rasa tak best jgk la time birthday ada test tp untung sangat sbb dapat duduk satu hall dgn dia. Walaupun tak dduk sblh2 tp best la dpt tgok dia. Lepas test td pergi amik kad siswa. Tunggu lama gila. Dekat 3 jam. Last2 dia tak dpt kad tu sbb dia budak baru. Kesian dia dgn kwn2 dia penat tunggu lama. Haha yg dapatnye aku. Masa tunggu tu aku mula la nak badmood,aku biasalah bila lapar nak marah,terus badmood dgn dia td. Sorry awak,saya lapar sbnrnye hehehe. Mintak maaf
Nampak tak gambar atas ni,lepas test kiteorg terus keluar pergi ipoh dgn 2 lagi kawan. Kiteorg makan sakae sushi. Perasan tak nama dia sakae,mmg sakai pun sbb ingatkan sempena birthday dapat 50% discount,tp tak dapat, tak pasal2 duit RM 50 terbang. Nasib baik syu nak kongsi. Dah la tengah kering huhu.
tgok tu kiteorg makan bnyk gila,maklumlah tak slalu birthday kan. Untung sgt dia nak teman kite satu hari ni. Terasa di hargai laa... huhu terharu. Lepas tu kiteorg balik,beli makanan dkt cafe then dia suruh tunggu skjp,nak amik brg katanya. Tib2,dia dtg bwk hadiah... OMG... *duckface* dia bg hadiah pulak tu...amboi untunglah saya.. hehe Dia tak bg bukak kt situ,dia ckp bukak kt bilik. Smpai je bilik nampak ni..
rupanya kawan2 bilik letak bendera. sempena birthday katanya. haha thanks kawan. Lepas masuk je bilik,terus bukak hadiah.. tiba2,terkejut gila sbb hadiah yg tak disangka-sangkakan dapat. Mmg dah lama nak beli sendiri tp asik lupa je. Untunglah ada org bagi sbb yg lama dah nak koyak. Ni ha hadiah tu..
hehe beg dompet polo. Thanks Noorsyuhada binti Mat Yusoff. Semoga Allah balas balik budi baik awak. sekian
I Hope this relationship lasts forever. Amin <3 Sincerely, Haiqal Rosli