ASSALAMUALAIKUM
SELAMAT DATANG. FOLLOW BLOG SAYA EH. HAVE FUN STALKING :)
haiqalrosli.blogspot.com: Twitfamous?

Twitfamous?

Assalamualaikum..

Hello bloger. Rasanya dah lama saya tak update blog ni,dah berhabuk rasanya. Biasalah skrg busy dgn assignment,quizzes dgn test. Nampak tak entry kt atas tu? Its about "Twitfamous". Zaman skrg ni dah ramai org ade twitter. Boleh dikatakan semua org ade. Tipu la kalau takde kan? Kalau yg ada tu mesti tahu apa itu istilah "Twitfamous". Diorang ni kita famous la kat twitter ni. Ramai followers gitu.

Tujuan saya tulis pasal diorang bukan sbb apa,just nak promote sikit twitfamous yg saya follow. Saya follow bukan nak dapat followback atau apa,saya follow sebab tweet diorang memang best2.Banyak yg boleh dijadikan panduan dan rujukan. Tak kurang jgk yg boleh buat kita gelak. Kita buat twitter ni pun sbb nk dpt hiburan kan? So tak salah kalau kita follow org yg boleh buat kita senyum and happy.

Nak tau siapa paling famous kat Malaysia ni? Check kt SINI!. Kat situ ade tunjuk orang-orang famous kat Malaysia. Yang paling famous semestinya Perdana Menteri kita Datuk Seri Najib. Cube click gamba kt bawah ni,tgok la diorang tu,famous kan?






Usha-usha la korang ranking nombor berapa ye dlam Malaysia. Pastikan korang punya location set to MALAYSIA.

0 comments:

Post a Comment