ASSALAMUALAIKUM
SELAMAT DATANG. FOLLOW BLOG SAYA EH. HAVE FUN STALKING :)
haiqalrosli.blogspot.com: Jom Mogok "Solidarity With Palestinian Prisoners On Hunger Strike"

Jom Mogok "Solidarity With Palestinian Prisoners On Hunger Strike"

Baru-baru ni kita mesti ade nampak orang kt facebook,twitter dan laman sosial lain tukar avatar kan? Avatar warna coklat. Itu sebenarnya avatar yg bertujuan menyokong mogok yg dilakukan oleh tahanan palestin di penjara israel. Ada yg memperlekeh kenapa tukar,ada kesan ke kita tukar? Sekurang-kurangnya bila kita tukar,kita boleh tingkatkan kesedaran kita kepada mereka.





Gambar kt atas ni simbolik kpd Tahanan di penjara israel. Wrne coklat warna baju yg dipakai oleh tahanan palestin di penjara israel. Logo kt baju tu maknanya syabas atau singkatan kpd Perkhidmatan Penjara Israel. Anda nak tukar gambar jugak? Jom pilih kat bawah ni


































Tekan save image as,save kt desktop then tukar kt laman sosial anda.Bila dah tukar harap2 anda sebarkan sekali pasal benda ni,semoga ia memberi kesedaran. Jgn tukar je tp tak doa. Doa semoga rakyat palestin selamat.




0 comments:

Post a Comment