ASSALAMUALAIKUM
SELAMAT DATANG. FOLLOW BLOG SAYA EH. HAVE FUN STALKING :)
haiqalrosli.blogspot.com: Im Addicted And I Can't Stop It

Im Addicted And I Can't Stop It



Assalamualaikum :). Apa khabar sume? Hee hope sihat yep. Dah lama rasanya tak update blog,biasalah skrg busy sikit,bukan busy study,tp busy tgok drama korean kt atas tu. Dlm byk2 drama korea yg dah tgok,mungkin la ni drama korea yg paling best. Bukan sbb ape,jln citer dia mmg menarik gila. Hero and heroin dia mmg awesome gila.



Jln cerita dia mcm biasalah full with love sarang sarang tu,hee. Tp yg lainnya sebab bnyk action. Yg perempuan mesti cair punya tgok lee min ho berlakon jd hero. Yg lelaki mesti jatuh cinta dgn park min young. Waa couple dlm cerita ni mmg sesuai gila. Suke tgok diorg belakon. Ost dia pun best jgk,antaranya Cupid-Girls Day,dgn Sarang-Yim Jae Bum. Tu yg aku tak boleh stop tgok citer ni,selagi tak abis tak boleh nak stop,nasib baiklah skrg ni cuti mid sem,boleh la layan skjp. Pape pun harap korang sudi tgok cter ni,mmg tak rugi tau.



Kadang2 rasa cm nak pg korea,nak makan kimchi and hidup mcm org korea. Hehe perasan,tp insyaallah satu hari nnti nak pg jgk sne,nak melawat negara kpop la katakan. Kalau korg ade cadangan drama korea ape yg boleh aku tgok,sila tinggalkan komen yep. Nnti free bleh download and tgok. Kamsamida everyone :)




4 comments:

Beruang Comel said...

City Hunter, awesome drama! tgk byk kali tetap tak boring ^^,
tgk lah cte scent of a woman. best and sweet!

ajim hazim said...

dah tengok citer boys over flower? famous gak citer tuh.. tgk lah jugak cerita coffee prince.. boleh tahan lah... then try tgk drama jepun atashinci no danshi... best gak~

pelengkap rusuk kiri said...

OST yang tajuk lagu suddenly tu paling aku minat!
btw, done follow kau !

Nurul Ain said...

For me My Girlfriend Is A Gumiho is Daebak !

Post a Comment