ASSALAMUALAIKUM
SELAMAT DATANG. FOLLOW BLOG SAYA EH. HAVE FUN STALKING :)
haiqalrosli.blogspot.com: Close Your Eyes,Clear Your Heart,Let It Go...

Close Your Eyes,Clear Your Heart,Let It Go...

Be with someone who makes you happy
Assalamualaikum..Nothing much i can say right now. Im so confused with everything. I bet everyone has an experience of heartbroken right,being dumped by someone we love,or dump the one who loves us. That is the normal thing that life will be going on. But dont ever think this is the end of our life. Life must be going on. I know sometimes we cant accept that feeling,we tried to be the best,tried to keep promises and tried to stay loyal,be the apple of his/her eyes,but then if Allah said no to our relationship,we cant do anything,except take it as a challenge.
Tipulah kalau kita ckp kita tak sedih kalau clash dgn org yg kita syg. Tp kalau org tu dah taknak kita,takkan kita nak stay melutut kt dia kan? Kita ada maruah kan. Mmg sussah nak lupakan sseorg yg kita syg,tp insyaallah kalau kita nekad,kita boleh. Ya it takes time to heal,let the time heals everything. Hidup mesti diteruskan. First kita kena slalu fikir yg Allah sentiasa ada dengan kita,family ada,kawan2 ada. Tak mati la kalau kita hilang dia,bodoh kan spe yg bunuh diri sbb cinta ni. Huhu bunga bukan sekuntum,begitu juga kumbang. Yg penting kita kene busy kan diri dgn aktiviti kita,jgn pk sgt psal dia tu. Kpd org yg pernah saye sayangi,hope tiada dendam dihati,kawan pun boleh. Happy slalu eh,jgn sedih2,makan jgn skip,awk tu asek diet je,solat jgn tinggal tau. Tade lg org nak kejut sye subuh,and sye pun tak dpt nak kejut awk suruh bgun study,mungkin ada org yg lebih baik dr sye akn buat smua tu,kalau ade jodoh ade lah. Kenangan bersama awak mmg sukar utk sye buang,tp insyaallah sye akan cuba. Be a good daughter to your parents and a good servant to Allah. I wish you all the best. May your dream comes true. Sye tau awak dah benci and meluat dgn sye kan,hehe takpelah sye akan pergi,sye pernah ckp,klw awk benci sye,sye akan pergi. Menangis air mata darah sekalipon awk takkan balik kat sye kan,huhu Selamat tinggal awak. Doakan yg terbaik utk sye. Salam.
P/s: Saya akan senyum supaya awak fikir saya sedang bahagia, saya akan ketawa supaya awak tak nampak saya menangis, saya akan tinggalkan awak dalam keadaan paling bergaya walaupun ia membunuh saya, saya akan senyum.




This is my favourite song now, sukanya.



0 comments:

Post a Comment