ASSALAMUALAIKUM
SELAMAT DATANG. FOLLOW BLOG SAYA EH. HAVE FUN STALKING :)
haiqalrosli.blogspot.com: Hari Yang Sangat Meletihkan

Hari Yang Sangat Meletihkan




Biasalah life sbgai mahasiswa di utp ni. Jadual utk semester ni sgt pack utk hari isnin dan selasa. Bayangkanlah kelas dr pkul 8 pagi smpai 7 malam,takde gap lgsung. Makan mmg tak la,makan roti je,solat pun curi2. Huh ape punye student la,hehe ni sebab nak susah dlu then senang di kemudian hari kan? Nak jadi engineer mmg susah,tp nnti pulangannya lumayan beb! hehe,smlm disebabkan nak berlagak dgn syu and k.ekin & suka sgt korea aku g masuk kelas taekwondo buat pertama kalinya dgn bangga yg amat. Sbb nk tunjuk hero la katakan. Dah la kelas habis pukul 7 mlm,pukul 8-10 malam ade taekwondo. huhu penat beb. Habis six pax smua keluar haha. Tp bgus la kalau kita ade seni mempertahankan diri,lagi2 perempuan,sbb kita tak tau bila kita akan ditimpa bala. huhu. Walaupun penat mcm mana pun mesti sblum tidur kene tulis blog. To all yg dah baca blog aku,sila la follow ye,then tulis kat shoutbox,then i will folllow back. Thanks for reading, goodnight bloggerheart. Cya




0 comments:

Post a Comment