ASSALAMUALAIKUM
SELAMAT DATANG. FOLLOW BLOG SAYA EH. HAVE FUN STALKING :)
haiqalrosli.blogspot.com: Happy Birthday to me :)

Happy Birthday to me :)

Dah lama rasanya tak update blog ni. Dah lebih 3 bulan kut. Maklumlah busy study. Hehehe nak cerita pasal birthday kite la. Hari ni birthday kite tau. Taktau nak ckp apa sbnrnye,tp mmg happy sangat celebrate dgn org tersayang. Ni ha gambar dia. haha comel tak? comelkan dia? hehe
Pagi (13 Oktober 2012). Hari ni ada test Academic Writing. Rasa tak best jgk la time birthday ada test tp untung sangat sbb dapat duduk satu hall dgn dia. Walaupun tak dduk sblh2 tp best la dpt tgok dia. Lepas test td pergi amik kad siswa. Tunggu lama gila. Dekat 3 jam. Last2 dia tak dpt kad tu sbb dia budak baru. Kesian dia dgn kwn2 dia penat tunggu lama. Haha yg dapatnye aku. Masa tunggu tu aku mula la nak badmood,aku biasalah bila lapar nak marah,terus badmood dgn dia td. Sorry awak,saya lapar sbnrnye hehehe. Mintak maaf
Nampak tak gambar atas ni,lepas test kiteorg terus keluar pergi ipoh dgn 2 lagi kawan. Kiteorg makan sakae sushi. Perasan tak nama dia sakae,mmg sakai pun sbb ingatkan sempena birthday dapat 50% discount,tp tak dapat, tak pasal2 duit RM 50 terbang. Nasib baik syu nak kongsi. Dah la tengah kering huhu.
tgok tu kiteorg makan bnyk gila,maklumlah tak slalu birthday kan. Untung sgt dia nak teman kite satu hari ni. Terasa di hargai laa... huhu terharu. Lepas tu kiteorg balik,beli makanan dkt cafe then dia suruh tunggu skjp,nak amik brg katanya. Tib2,dia dtg bwk hadiah... OMG... *duckface* dia bg hadiah pulak tu...amboi untunglah saya.. hehe Dia tak bg bukak kt situ,dia ckp bukak kt bilik. Smpai je bilik nampak ni..
rupanya kawan2 bilik letak bendera. sempena birthday katanya. haha thanks kawan. Lepas masuk je bilik,terus bukak hadiah.. tiba2,terkejut gila sbb hadiah yg tak disangka-sangkakan dapat. Mmg dah lama nak beli sendiri tp asik lupa je. Untunglah ada org bagi sbb yg lama dah nak koyak. Ni ha hadiah tu..
hehe beg dompet polo. Thanks Noorsyuhada binti Mat Yusoff. Semoga Allah balas balik budi baik awak. sekian
I Hope this relationship lasts forever. Amin <3 Sincerely, Haiqal Rosli

2 comments:

Syuhada Yusoff said...

thanks dear, terharu jugak sbb sudi share story n picture kite yg comot je, haha :D btw happy birthday my dear :') sy happy bila awk happy, xnak awk sedih sedih :) hope awk happy dengan sy :)

♥ Cik Zack ♥ said...

wah wah comelnyee syu. sweetnyaa koranggg :)) hehehe hope kekal smpi bebila eh ? :)

Post a Comment